Management

Absolvo Interim Management

Absolvo Interim management kan u op korte termijn helpen om complexe financiële zaken terug te brengen tot de kern. Of het nu gaat om nieuwe protocollen in te voeren of een deugdelijke financiële administratie op te zetten. Absolvo kan voor u de coördinatie, de uitvoering en bewaking van het control proces uitvoeren. Hierbij schakelt Absolvo gemakkelijk tussen operationele, tactische en strategische werkzaamheden en fungeren we als sparringspartner voor de directie op het gebied van finance en control.

Wilt u een nieuwe administratie opzetten en dit direct vanaf de start goed opbouwen? Absolvo heeft hier voor de beste interim op lossing. Absolvo helpt orde op zaken te stellen, nieuwe protocollen in te voeren, alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en vooral… een efficiënte financiële administratie voor u op te zetten of te onderhouden. 

Uit ervaring blijkt vaak dat dit een positief effect heeft op de gehele onderneming omdat uw mensen weten waar ze aan toe zijn en niet achter de feiten aan lopen. 

Absolvo Interim Management is inzetbaar voor grote organisaties, maar ook voor mkb’ers als financieel manager, controller en voor overige interim finance opdrachten.

“In no-time had onze onderneming weer de juiste financiele richting, zagen we nieuwe kansen en waren de werknemers weer positief over onze marktpositie.”